OTVORENE REGISTRACIJE ZA EVROPSKU JUNIORSKU SERIJU E-MOTOKROSA 2022

06 Apr 2022
OTVORENE REGISTRACIJE ZA EVROPSKU JUNIORSKU SERIJU E-MOTOKROSA 2022

Evropska juniorska e-motokros serija od pet rundi, za sve mlade vozače KTM SX-E 5 modela, ponovo će biti organizovana zajedno sa odabranim rundama MXGP svetskog šampionata.
MXGP će se 29. maja održati u Španiji, čime će se sezona zvanično otvoriti, a preostala četiri takmičenja planirana su tokom ranih letnjih meseci. 
Prijave su otvorene i očekuje se brza popuna mestakoja obezbeđuju poziciju na startnoj liniji uz obavezu učešća u najmanje tri runde. Svi trkači koji se postave na najsavremenijim KTM SX-E 5 miniciklima dobiće uzbudljive proizvode iz KTM PowerWear asortimana. 
Dodatna oprema koja će se deliti dizajnirana je sa pobedničkom namerom kao i svi KTM motokros modeli, a mladi će moći da uživaju u profesionalnom izgledu, čak i kada nisu na trkačkoj stazi.
Za evropskog juniorskog šampiona e-motokros serije 2022, pripremljena je ekskluzivna nagrada - plaćeno putovanje na takmičenje "FIM Motocross of Nations" u SAD u septembru.
Svi vozači koji učestvuju u svih pet rundi imaće pravo da se pridruže kampu za obuku na kraju sezone sa predstavnicima Red Bull KTM Factory Racing-a.
Za prijave i više informacija o uzbudljivoj evropskoj juniorskoj e-motokros seriji posetite www.junioremotocross.com

Pogledajte najbolje trenutke iz sezone 2021. OVDE.

„Zaista je uzbudljivo što se Evropska juniorska e-motokros serija vraća 2022. nakon prošlogodišnjeg uspeha. Ovaj događaj pokazao se kao veoma popularan, a povratne reakcije su izuzetno pozitivne. Ove godine je predviđen isti format trka, koji je savršeno funkcionisao u 2021. i pruža svim vozačima veoma retku priliku da se trkaju na istim stazama kao i njihovi MKSGP heroji. Serija zaista pokazuje da je KTM potpuno posvećen i trkama i našem istraživanju i razvoju e-mobilnosti. Siguran sam da će Evropska juniorska e-motokros serija 2022. ponoviti ogroman uspeh,”navodi Federico Valentini, šef globalnog KTM marketinga.

Kalendar - Evropska juniorska e-motokros serija 2022
1. kolo: 29. maj MXGP Španije –Aroiomolinus
2. kolo: 5. jun MXGP Francuske - Ernee
3. kolo: 12. jun MXGPNemačke - Tojčental
4. kolo: 16. jul MXGP Češke - Loket
5. kolo: 17. jul MXGP Češke - Loket

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2023.
Magazin
KTM Srbija predstavio je sajamskoj publici neke od najpopularnijih modela koji se mogu videti u Hali 4 Beogradskog sajma do 28. marta.
21.
Feb.
2023.
Magazin
Saradnja između Red Bull KTM Factory Racing tima i višestrukog FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) svetskog šampiona ...
20.
Jan.
2023.
Magazin
Ekskluzivni model KTM BRABUS 1300 R premijerno je stigao i kod nas!
01.
Dec.
2022.
Magazin
Pripremite Vaš KTM motocikl na vreme za narednu sezonu! Iskoristite akcijskih 20% popusta na redovno servisiranje u ovlašćenom servisu KTM - De...
19.
Aug.
2022.
Magazin
KTM Srbija jedan je od učesnika prvog moto skupa na Ušću, koji je otvoren u okviru 19. beogradskog „Beer Fest-a“ i traje od 18. do 21. avg...
30.
Jun.
2022.
Magazin
Ljubiteljima KTM dvotočkaša u Crnoj Gori sada su više nego ikada dostupni atraktivni motocikli ovog popularnog austrijskog moto brenda, kao i o...
20.
May.
2022.
Magazin
KTM Srbija partner je popularnog „XROSS Hard Enduro Rally 2022“ događaja koji se ove godine održava na Zlatiboru, Tari i Mokroj Gori od 18. do 21...
16.
May.
2022.
Magazin
KTM Srbija jedan je od učesnika "Motopassion" sajma motocikala koji se ove godine održava od 12. do 15. maja u Beogradu.
13.
May.
2022.
Magazin
KTM Srbija, zajedno sa članovima svoje Delta Moto porodice – BMW Motorad-om i Hondom, zvanično je otvorila sezonu dvotočkaša u Beogradu.
29.
Nov.
2021.
Magazin
Uvek popularni model KTM 1290 SUPER DUKE R pompezno ulazi u 2022. godinu u novim bojama i donosi WP APEX poluaktivno ogibljenje druge generacije sa novim EVO de...
array(0) {
}
Memory Consumption is: 4.83 MB