OTVORENE REGISTRACIJE ZA EVROPSKU JUNIORSKU SERIJU E-MOTOKROSA 2022

06 Apr 2022
OTVORENE REGISTRACIJE ZA EVROPSKU JUNIORSKU SERIJU E-MOTOKROSA 2022

Evropska juniorska e-motokros serija od pet rundi, za sve mlade vozače KTM SX-E 5 modela, ponovo će biti organizovana zajedno sa odabranim rundama MXGP svetskog šampionata.
MXGP će se 29. maja održati u Španiji, čime će se sezona zvanično otvoriti, a preostala četiri takmičenja planirana su tokom ranih letnjih meseci. 
Prijave su otvorene i očekuje se brza popuna mestakoja obezbeđuju poziciju na startnoj liniji uz obavezu učešća u najmanje tri runde. Svi trkači koji se postave na najsavremenijim KTM SX-E 5 miniciklima dobiće uzbudljive proizvode iz KTM PowerWear asortimana. 
Dodatna oprema koja će se deliti dizajnirana je sa pobedničkom namerom kao i svi KTM motokros modeli, a mladi će moći da uživaju u profesionalnom izgledu, čak i kada nisu na trkačkoj stazi.
Za evropskog juniorskog šampiona e-motokros serije 2022, pripremljena je ekskluzivna nagrada - plaćeno putovanje na takmičenje "FIM Motocross of Nations" u SAD u septembru.
Svi vozači koji učestvuju u svih pet rundi imaće pravo da se pridruže kampu za obuku na kraju sezone sa predstavnicima Red Bull KTM Factory Racing-a.
Za prijave i više informacija o uzbudljivoj evropskoj juniorskoj e-motokros seriji posetite www.junioremotocross.com

Pogledajte najbolje trenutke iz sezone 2021. OVDE.

„Zaista je uzbudljivo što se Evropska juniorska e-motokros serija vraća 2022. nakon prošlogodišnjeg uspeha. Ovaj događaj pokazao se kao veoma popularan, a povratne reakcije su izuzetno pozitivne. Ove godine je predviđen isti format trka, koji je savršeno funkcionisao u 2021. i pruža svim vozačima veoma retku priliku da se trkaju na istim stazama kao i njihovi MKSGP heroji. Serija zaista pokazuje da je KTM potpuno posvećen i trkama i našem istraživanju i razvoju e-mobilnosti. Siguran sam da će Evropska juniorska e-motokros serija 2022. ponoviti ogroman uspeh,”navodi Federico Valentini, šef globalnog KTM marketinga.

Kalendar - Evropska juniorska e-motokros serija 2022
1. kolo: 29. maj MXGP Španije –Aroiomolinus
2. kolo: 5. jun MXGP Francuske - Ernee
3. kolo: 12. jun MXGPNemačke - Tojčental
4. kolo: 16. jul MXGP Češke - Loket
5. kolo: 17. jul MXGP Češke - Loket

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
May.
2022.
Magazin
KTM Srbija jedan je od učesnika "Motopassion" sajma motocikala koji se ove godine održava od 12. do 15. maja u Beogradu.
13.
May.
2022.
Magazin
KTM Srbija, zajedno sa članovima svoje Delta Moto porodice – BMW Motorad-om i Hondom, zvanično je otvorila sezonu dvotočkaša u Beogradu.
29.
Nov.
2021.
Magazin
Uvek popularni model KTM 1290 SUPER DUKE R pompezno ulazi u 2022. godinu u novim bojama i donosi WP APEX poluaktivno ogibljenje druge generacije sa novim EVO de...
05.
Oct.
2021.
Magazin
KTM Srbija po prvi put je organizovala “KTM POWER RIDE” vožnju u okviru „xRoss Hard Enduro Rally 2021“, 25. septembra, na Zlatiboru, ...
12.
Jul.
2021.
Magazin
Prvo KTM MotoGP druženje održano je 27. juna u Bikers Zoni na Novom Beogradu
02.
Jul.
2021.
Magazin
Delta Auto Grupa je novi uvoznik i distributer za KTM motocikle
array(0) {
}
Memory Consumption is: 4.53 MB