KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE
KTM 790 ADVENTURE

KTM 790 ADVENTURE

Šifra artikla: F9603X4
0,00 RSD
1.382.023,80 RSD
1.382.023,80 RSD
11.790,00 EUR
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Karakteristika Vrednost
Kategorija Travel Brend KTM
Kvačilo PASC™ antihopping clutch, mechanically operated Menjač 6-Stepeni
Obrtni Momenat 88 Nm Prednji Disk 320mm
Snaga Motora 70 Kw Težina 189kg
Visina Od Tla 233mm Visina Sedišta 840 mm
Zadnji Disk 260mm Zapremina 799cm3
Zapremina Rezervoara 20l
2024 KTM 790 ADVENTURE dizajniran je da olakša avanturističko putovanje na 2 točka. Agilan, udoban i nezaustavljiv, ne samo da ispunjava sve okvire onoga što adventure motocikl treba da bude, već i izlazi iz okvira toga. Ovaj motocikl ima vodeći paket elektronike u klasi i savršen je izbor za vozače koji žele da upoznaju i dostignu nove horizonte.

1.KRENITE U IZAZOV

RIDER AIDS

KTM sistemi asistencije za vozača su razvijeni da poboljšaju celokupno ADVENTURE iskustvo pružanjem veće kontrole u različitim režimima vožnje. ABS, MTC i posebno dizajnirani REŽIMI VOŽNJE omogućavaju vam da izvučete maksimum iz svog motocikla kada se spuštate niz asfalt, na offroad putu i planinskim uvalama.

MTC

Koristeći najnoviju generaciju KTM MTC-a, vuča je poboljšana upotrebom napredne 6D inercijalne sile. Ovo ne samo da reguliše i kontroliše bilo kakvo proklizavanje zadnjeg točka, već i sprečava nekontrolisano podizanje prednjeg točka. Uz ove dve sile, motociklu je zagarantovano najbolje moguće ubrzanje. A kada se dalje kombinuje sa podacima prikupljenim od senzora ugla nagiba, sistem detektuje i kontroliše točkove i obezbeđuje stabilnost, kao i glatko zaustavljanje i ubrzanje.

CORNERING ABS

Zgrabite kočnice sa potpunim samopouzdanjem zahvaljujući novoj ABS jedinici od 9,3 MP. Ovo omogućava vozačima da iskoriste optimalnu snagu kočenja u sredini krivine sa 6D senzorom koji obavlja sav težak posao. 6D-senzor radi tako što kontinuirano prati i procenjuje trenutno dinamičko stanje motocikla, poboljšavajući sigurnost i stabilnost tokom kočenja. Takođe, ovaj nivo ABS tehnologije je bez premca, pružajući preciznu i efikasnu snagu zaustavljanja.

UDOBNO SEDIŠTE

Jednodelno sedište na KTM 890 ADVENTURE R je razvijeno da ponudi nesmetano kretanje pri punjenju preko tvrdog offroad terena, ali i da ponudi udobnost na dugim putovanjima. Za vozače koji traže veću upotrebljivost sa svog sedišta, grejana ergonomska sedišta za vozača i suvozača dostupna su u PowerParts katalogu.

2. POSTAVITE CILJ, KRENITE

OFFROAD ABS

Za 2024 KTM 790 ADVENTURE, Offroad ABS se automatski uključuje kada odaberete Offroad ili opcioni Reli režim vožnje. To znači da je funkcionalnost ABS-a smanjena na prednjem točku, a potpuno deaktivirana na zadnjem, omogućavajući vozačima da skliznu zadnji deo u ugao. Jednostavno rečeno - više snage kočenja i kontrole kada vam zatreba.

PNEUMATICI

2024 KTM 790 ADVENTURE opremljen je novom, offroad orijentisanom PIRELLI SCORPION STR gumom. One su idealne za vozače koji traže izdržljivost, upravljivost i kilometražu na putu, ali uz dodatnu prednost što mogu s lakoćom osvajati offroad staze.

REWORKED SUSPENSION

43 mm WP APEX otvorena prednja viljuška je posebno postavljena za avanturističku vožnju. Tehnologija Split funkcije razdvaja prigušivanje kompresije i odbijanja između dve strane vilice, s vešanjem postavljenim na 200 mm. Sa zadnje strane, WP APEX amortizer održava vožnju glatkom i balansira tipične KTM performanse vožnje sa celodnevnom udobnošću vožnje.

3. STIL I FUNKCIONALNOST

DIZAJN

Potpuno prerađen i upečatljiv prednji kraj daje KTM 790 ADVENTURE istinski READY TO RACE izgled. Pored toga, struktura ispod oklopa koristi 2 kovana aluminijumska nosača koji obezbeđuju maksimalnu krutost prednje maske i vetrobranskog stakla. Ovo, zajedno sa upotrebom grafike i niskim prednjim blatobranom dizajniranim da svede neželjenu vodu i prskanje blata na minimum, čini KTM 790 ADVENTURE spremnim za svaku avanturu.

CTG – Cardiotocography

KTM 790 ADVENTURE dolazi sa dve nove boje, potpuno novom belom i crnom opcijom sa narandžastom grafikom. Grafika je proizvedena tehnologijom livenja u kalupu umesto nalepnica koja podiže nivo završne obrade i izdržljivosti.

AERODINAMIKA

KTM 790 ADVENTURE ima više vetrobransko staklo inspirisano KTM relijem za poboljšanu zaštitu od vetra na putu, s jedinstvenom aerodinamikom.

UNAPREĐEN TFT EKRAN

Najmoderniji TFT ekran od 5 inča informiše vas o svemu što treba da znate o motociklu ispod vas. Uz poboljšanu funkcionalnost, svaka opcija je ilustrovana infografikom motocikla kako bi se korisniku direktno pokazala relevantna informacija. Optički vezani ekran od stakla osigurava optimalnu otpornost na ogrebotine i odsjaj. Dodatno, opciona jedinica za povezivanje omogućava vezu između KTMconnect aplikacije i TFT-a preko Bluetooth-a za Turn-by-Turn+ navigaciju, muziku, dolazne pozive.

ERGONOMIJA

Sa spojlerima rezervoara i zadnjim bočnim pločama nešto širim od sedišta, dug put nikad nije bio lakši zahvaljujući poboljšanom položaju vozača. Ovo takođe pomaže kod smanjenog habanja sedišta, dok je tanak oblik rezervoara za gorivo optimizovan za precizno rukovanje i kontrolu kada stojite.

TEHNOLOGIJE

2024 KTM 790 ADVENTURE donosi tehnologiju bez premca na stazu. Sa paketom sistema pomoći za vozača, režimima vožnje, ABS-om i funkcijama kontrole proklizavanja - kao i povezivanjem s mobilnim telefonom – važi za vodeći motocikl srednje težine. Iskustvo vožnje može se dodatno poboljšati opcionim dodacima kao što su Quickshifter+ i tempomat, uz uvođenje Demo režima vožnje, koji vam omogućava da testirate tehnologiju na prvih 1.500 km.

4. ALL-IN AGILNOST

MOTOR

KTM 790 ADVENTURE pokreće poboljšani paralelni twin od 790 ccm u odnosu na svog prethodnika. Unapređeno kvačilo s boljim podmazivanjem i novi diskovi kvačila omogućavaju lakše prebacivanje brzina, dok povećanje težine radilice za 20% pomaže da se vožnja još više ugladi. Dodatni sistem kontrole takođe znači manje brige pri sipanju goriva lošijeg kvaliteta na udaljenim mestima.

RAM

Celokupna geometrija KTM 790 ADVENTURE razvijena je za lagano rukovanje i udobnost. Snaga je bila velika pažnja u dizajnu, tako da se koristi cevasti ram od čelika s motorom koji deluje kao napregnuti element kako bi se smanjila težina i ukupna veličina. Potpuno novi štitnik motora takođe daje malo više pažnje kada niste u pokretu. Sve dizajnerske i inženjerske inovacije usmerene su na to da budu kompaktne i lagane.

PODRAM

Uz laganu i čvrstu konstrukciju, podram je potpuno namenjen za avanturu. Motocikl ispod vas mora biti napravljen da traje. Podram čelične rešetke razvijen je da bude kompaktan, lagan i dovoljno jak da nosi veliki prtljag, kao i putnika u najtežim uslovima tokom ekstremne avanturističke vožnje.

STABILNOST

2024 KTM 790 ADVENTURE je čvrst pri velikoj brzini, zahvaljujući vrhunskom amortizeru. Dizajniran da pruži nepokolebljivu smirenost u svakom trenutku, prigušivač upravljača radi tako da održava prednji kraj stabilnim kada se krećete kroz uske zavoje ili vozite preko rebrastih površina.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Travel F5303V6
877.610,00 RSD
7.486,86 EUR
Sačuvano u omiljne
Travel F9703U7
1.745.405,80 RSD
14.890,00 EUR
Sačuvano u omiljne
Travel F9703U5
1.639.907,80 RSD
13.990,00 EUR
Sačuvano u omiljne
Travel F9703U8
1.428.911,80 RSD
12.190,00 EUR
array(0) {
}
Memory Consumption is: 7.62 MB