KTM 890 SMT
KTM 890 SMT
KTM 890 SMT
KTM 890 SMT
KTM 890 SMT
KTM 890 SMT
KTM 890 SMT
KTM 890 SMT

KTM 890 SMT

Šifra artikla: F9703XG
0,00 RSD
1.698.517,80 RSD
1.698.517,80 RSD
14.490,00 EUR
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Karakteristika Vrednost
Kategorija Sports Tourer Brend KTM
Kvačilo PASC™ antihopping clutch, mechanically operated Menjač 6-Stepeni
Obrtni Momenat 100Nm Prednji Disk 320mm
Snaga Motora 77Kw Težina 194kg
Visina Od Tla 227mm Visina Sedišta 860mm
Zadnji Disk 260mm Zapremina 889cm3
Zapremina Rezervoara 15,8 l
Šta dobijate kada nenadmašnim performansama na asfaltu dodate dašak avanturističkog duha? Dobijate potpuno novi KTM 890 SMT. Bez kompromisa, KTM 890 SMT nastavlja tamo gde je legendarni KTM 990 SMT stao, isporučujući paket performansi i rukovanje koje se kreće ka vrhu srednje kategorije sport-touring segmenta.

1.KRENITE U IZAZOV

RIDER AIDS

KTM AIDS za vozača su razvijeni da poboljšaju iskustvo vožnje pružajući veću kontrolu u različitim scenarijima vožnje. ABS, MTC i posebno dizajnirani režimi vožnje omogućavaju vam da izvučete maksimum iz svog motocikla kada se krećete autoputem ili kada osvajate zavojite planinske puteve.

MTC (KONTROLA TRAKCIJE)

Koristeći najnoviju generaciju KTM MTC-a, vuča je poboljšana upotrebom napredne 6D inercijalne sile. Ovo ne samo da reguliše i kontroliše bilo kakvo proklizavanje zadnjeg točka, već i sprečava nekontrolisano podizanje prednjeg točka. Uz ove dve kombinovane sile, motociklu je zagarantovano najbolje moguće ubrzanje. Sa svim podacima prikupljenim od različitih senzora, sistem detektuje i kontroliše točkove i obezbeđuje stabilnost, kao i glatko zaustavljanje i ubrzanje.

CORNERIG ABS

Zgrabite kočnicu sa potpunim samopouzdanjem zahvaljujući novoj ABS jedinici od 9,3 MP. Ovo omogućava vozačima da iskoriste punu snagu kočenja sa 6D-senzorom koji obavlja sav posao. 6D-senzor radi tako što kontinuirano prati i procenjuje trenutno dinamičko stanje motocikla, poboljšavajući sigurnost i stabilnost tokom kočenja. Takođe, ovaj nivo ABS tehnologije je bez premca, pružajući preciznu i efikasnu snagu zaustavljanja uz najviši nivo sigurnosti.

COMFORT SEDIŠTE

Jednodelno sedište u Supermoto stilu na KTM 890 SMT je razvijeno da omogući nesmetanu slobodu kretanja, istovremeno pružajući maksimalno prianjanje i udobnost kada se samostalno krećete preko planinskih prevoja. Sedište je dizajnirano i za duge dane u turneji.

2. POSTAVITE CILJ, KRENITE

SUPERMOTO ABS

Svaki KTM motocikl koji nosi SMT ime ima potrebu da ga testirate najvećim izazovima. SUPERMOTO ABS omogućava vozaču da zaključa zadnji točak po potrebi. ABS funkcija ostaje aktivna i na prednjem točku dok je aktivirana.

TOČKOVI I GUME

Michelin PowerGP pneumatici su omotani oko seta od 17" laganih felni od aluminijuma. To znači nizak nivo mase pruža epske nivoe upravljanja i dinamike vožnje.

KOČNICE

Vrhunsko usporavanje KTM 890 SMT dolazi zahvaljujući dvostrukim kočionim diskovima od 320 mm i radijalno postavljenim čeljustima JJuan sa 4 klipa. Koriste se u kombinaciji sa J.JUAN glavnim cilindrom, čineći impresivnu kontrolu kočenja i zaustavnu snagu. Pozadi se kočioni disk od 260 mm pokreće plutajućom čeljusti s dvostrukim klipom, koju takođe isporučuje J.JUAN.

REWORKED SUSPENSION

2023 KTM 890 SMT vam omogućava da podesite vožnju prema sopstvenim željama. Opremljen regulatorima za prigušivanje odskoka i kompresije omogućava brzo i jednostavno podešavanje za različite režime u vožnji. Želite da osvojite planinski prolaz, želite brzu, ali stabilnu vožnju? KTM 890 SMT je spreman na sve. Na zadnjoj strani amortizer ima regulator prigušenja odskoka i ručni regulator za prednaprezanje opruge. Prilagodljivost prigušivanja odskoka omogućava vozaču da prilagodi ponašanje motocikla različitim situacijama u vožnji, dok se regulator prednaprezanja opruge može prilagoditi za prtljag i teret putnika.

3. STIL I FUNKCIONALNOST

SILUETA

KTM 890 SMT ima dizajn „dvostrukog blatobrana“, koji se sastoji od visokog prednjeg blatobrana - koji je inspirsan KTM 450 SMR - i donjeg blatobrana koji je povezan sa štitnicima za noge. Ovo, zajedno sa spojlerima i zadnjim bočnim površinama koje su nešto šire od sedišta za bolju kontrolu i smanjenje habanja sedišta čine KTM 890 SMT spremnim za sve.

AERODINAMIKA

Novodizajnirani i aerodinamički optimizovani vetrobran razvijen je kako bi pružio poseban nivo zaštite od vetra, a da pritom zadrži onaj prepoznatljivi sportski KTM izgled.

UNAPREĐEN TFT EKRAN

Novi najsavremeniji TFT ekran od 5 inča informišea vas o svemu što treba da znate o motociklu. Uz poboljšanu funkcionalnost, svaka funkcija je ilustrovana infografikom motocikla kako bi se korisniku direktno pokazalo relevantno polje podešavanja. Optički vezani displej od stakla osigurava optimalnu otpornost na ogrebotine i odsjaj. Dodatno, opciona jedinica za povezivanje omogućava vezu između KTMconnect aplikacije i TFT-a putem Bluetooth-a za Turn-by-Turn+ navigaciju, muziku, dolazne pozive i pristup KTM pomoći na putu.

ERGONOMIJA

Sa spojlerima rezervoara i zadnjim bočnim površinama nešto širim od sedišta, lakše je preko planinskih terena zahvaljujući poboljšanoj ergonomiji vozača. Ovo takođe pomaže kod smanjenog habanja sedišta, dok je uzak oblik rezervoara za gorivo optimizovan za precizno rukovanje i kontrolu prilikom uskih zaokreta na uzbrdici.

TEHNOLOGIJE

2023 KTM 890 SMT donosi na stazu tehnologiju bez premca. Sa velikim skupom opcija pomoći za vozača, režimima vožnje, ABS-om i funkcijama kontrole proklizavanja - kao i opcionim povezivanjem s mobilnim telefonom – ovaj motocikl vlada segmentom Sports Tourer srednje težine. Iskustvo vožnje može se dodatno poboljšati opcionim dodacima kao što su Quickshifter+ i tempomat, uz uvođenje Demo režima vožnje, koji vam omogućava da testirate svu KTM tehnologiju za prvih 1.500 km.

4. ALL-IN AGILNOST

RAM

Celokupna geometrija KTM 890 SMT razvijena je za oštro rukovanje i udobnost prilikom kretanja kroz planinske prevoje. Snazi je posvećena velika pažnja prilikom dizajniranja, tako da se koristi cevasti okvir od hromiranog čelika kako bi se smanjila težina i ukupna veličina. Dodatno, kompaktni ram poboljšava vuču bez kompromisa.

PODRAM

Odlikuje ga lagana i čvrsta konstrukcija, podokvir/podram je potpuno spreman za gradsku vožnju. Motocikl mora biti napravljen da traje. Podokvir razvijen je da bude kompaktan, lagan i dovoljno snažan da nosi prtljag posebno za izazovne planinske puteve.

STABILNOST

2023 KTM 890 SMT je stabilan pri bilo kojoj brzini, zahvaljujući vrhunskom amortizeru. Dizajniran da pruži nepokolebljivu smirenost u svakom trenutku, amortizer radi kako bi prednji kraj bio stabilan kada se krećete kroz uske ulice ili preko planinskih prevoja.

REZERVOAR

Na pravi Supermoto način, rezervoar za gorivo je namenski dizajniran da bude jednostavan za optimalno kretanje vozača. Sa ukupnim kapacitetom goriva od 15,8 litara, očekuje vas više od 300 km krivudavih puteva.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Sports Tourer F9903VF
2.455.759,00 RSD
20.950,00 EUR
array(0) {
}
Memory Consumption is: 7.24 MB