NOVI SAD DOBIO KTM CENTAR - NOVO OMILJENO MESTO MOTOKLICISTA

07 Sep 2021
NOVI SAD DOBIO KTM CENTAR - NOVO OMILJENO MESTO MOTOKLICISTA

Beograd, 06. Septembar 2021

 

 

NOVI SAD DOBIO KTM CENTAR - NOVO OMILJENO MESTO MOTOKLICISTA

 

 

Ljubitelji dvotočkaša i beskopromisnog adrenalina od danas i u Novom Sadu mogu kupovati svoje omiljene KTM motocikle koje će biti moguće servisirati na istom mestu, odnosno na adresi Novosadski put 67 (Veternik).

 

Kompanija “Elans Motorcycles” obradovala je novosadske motocikliste postavši zvanični ovlašćeni diler KTM motocikala generalnog zastupnika i distributera KTM motocikala za Srbiju kompanije „Delta Automoto“ iz Beograda.

U novom salonu kupcima su na raspolaganju neki od najnovijih članova narandžaste porodice poput KTM 1290 Super Adventure S, 890 Adventure, 390 Adventure, 890 Duke i 390 Duke, kao i originalna KTM PowerWear dodatna oprema.

Klijenti imaju mogućnost test vožnje motocikala, kao i posebne uslove finansiranja na kredit ili lizing.

 

“Elans Motorcycles” posluje od 2000. godine, a dugogodišnje iskustvo zaposlenih u prodaji i na servisiranju motocikala garantuje efikasno korisničko iskustvo u okviru jedinog ovlašćenog KTM servisa na severu Srbije.

Podsećamo, kompanija “Delta Automoto” u aprilu ove godine postala je zvanični zastupnik KTM brenda za Srbuju, a širenje mreže dilerstva širom zemlje jedan je od ključnih ciljeva kojim se jača “narandžasta” i kultura brenda koji je uvek “READY TO RACE”.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
Nov.
2021.
Magazin
Uvek popularni model KTM 1290 SUPER DUKE R pompezno ulazi u 2022. godinu u novim bojama i donosi WP APEX poluaktivno ogibljenje druge generacije sa novim EVO de...
05.
Oct.
2021.
Magazin
KTM Srbija po prvi put je organizovala “KTM POWER RIDE” vožnju u okviru „xRoss Hard Enduro Rally 2021“, 25. septembra, na Zlatiboru, ...
12.
Jul.
2021.
Magazin
Prvo KTM MotoGP druženje održano je 27. juna u Bikers Zoni na Novom Beogradu
02.
Jul.
2021.
Magazin
Delta Auto Grupa je novi uvoznik i distributer za KTM motocikle