MotoGP duženje u KTM Bikers Zoni

12 Jul 2021
MotoGP duženje u KTM Bikers Zoni

Prvo KTM MotoGP druženje održano je 27. juna u Bikers Zoni na Novom Beogradu. Za sve ljubitelje brenda, KTM Srbija je organizovala uživo prenos trke u Holandiji, a sve sa ciljem da podržimo tim koji iz trke u trku preuzima postolje na ovom šampionatu – Red Bull KTM Factory Racing Team.

Pored uživo prenosa trke, gosti su imali priliku da učestvuju i na poligonu bezbedne vožnje koji je pripremila Asocijacija za bezbednost motociklista. Za one najveštije, sa najboljim vremenom KTM Srbija je pripremila nagrade iz KTM Lifestyle kolekcije. 

Tokom trke organizovana je i KTM „kladionica“ na kojoj su svi prisutni mogli da pogađaju koji tim će odneti pobedu na ovoj trci.

Uz muziku, druženje, trku i dobro rasploženje KTM dvotočkaši su po prvi put upoznali mesto koje je namenjeno samo njima, ali i njihovim motociklima – Bikers Zone. Klijenti koji dovezu svoj motocikl na servis ili konsultacije, mogu da provedu vreme u Bikers Zoni ili posmatrajući kako se njihov motocikl servisira. 

2020. je bila istorijska godina za KTM, jer je austrijski proizvođač odneo senzacionalnu prvu pobedu u MotoGP-u sa Bradom Binder-om na trećem kolu FIM Grand Prik Svetskog prvenstva. Do kraja sezone osam podijuma, uključujući tri pobede sa tri pol pozicije i četiri najbrža kruga trke bili su narandžasti. U 2021. godini KTM Factori Racing je prešao na jedan potpuno novi nivo.

KTM je ušao u premier MotoGP kategoriju sa novorazvijenim KTM RC16 2017. godine i od tada razvija svoju mašinu u areni koja zahteva najvišu tehničku stručnost. KTM je za kratko vreme prevalio
jaz sa zadnje strane mreže da bi dobio ozbiljne takmičare i pobednike u trkama u glavnoj kategoriji. KTM je nastupio sa  linijom od četiri vozača 2021; Pobednici MotoGP-a, Brad Binder i Miguel Oliveira u Red Bull KTM Factori Racing timu, zajedno sa Danilom Petruccijem i Ikerom Lecuonom u odeći Tech3 KTM Factori Racing. MotoGP legenda Dani Pedrosa i Mika Kallio osiguravaju duboko iskusan test tim.

Ovo je samo jedno u nizu MotoGP druženje koje smo organizovali i započeli tradiciju narandžastog tima. Sledeća trka rezervisana je za KTM Red Bull Ring u Austriji. Navijamo za tim koji je uvek SPREMAN ZA TRKU.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
Nov.
2021.
Magazin
Uvek popularni model KTM 1290 SUPER DUKE R pompezno ulazi u 2022. godinu u novim bojama i donosi WP APEX poluaktivno ogibljenje druge generacije sa novim EVO de...
05.
Oct.
2021.
Magazin
KTM Srbija po prvi put je organizovala “KTM POWER RIDE” vožnju u okviru „xRoss Hard Enduro Rally 2021“, 25. septembra, na Zlatiboru, ...
02.
Jul.
2021.
Magazin
Delta Auto Grupa je novi uvoznik i distributer za KTM motocikle