KTM POWER RIDE 2021

@XROSS HARD ENDURO RALLY

 

Pozivamo vas da se pridružite  KTM POWER RIDE vožnji koju po prvi put organizuje KTM Srbija, tokom xRoss Hard Enduro Rally 2021Ovogodišnja vožnja održaće se na Zlatiboru, Tari i Mokroj Gori 25. Septembra 2021, a tokom koje će vozači motora, moći da uživaju u enduro i street vožnji dugoj 170km.

Tokom vožnje učesnici će biti u prilici da se susretnu sa takmičarima Xross Hard Enduro Rally 2021. i vide kako se snalaze na zahtevnim deonicama.

Okupljanje učesnika je predviđeno u 10h na parkingu pored jezera, u samom centru Zlatibora.

 

KTM POWER RIDE:

 

  • 25.09. 2021 – Subota
     
  • Okupljanje i registracija – 10h, parking pored Jezera, u samom centru Zlatibora Pogledajte lokaciju
     
  • Obavezna oprema: kaciga i moto rukavice
     
  • Poželjna oprema: Gume prilagođene vožnji makadama, off-road čizme, pantalone i jakne sa štitnicima

 

Polazak u vožnju se očekuje odmah nakon registracije učesnika i ukratko opisane rute i pravila vožnje. Predviđena ruta je duga 170km i trajaće oko 3 sata, nakon čega je predviđeno druženje učesnika uz organizovan ručak.

Grupu će predvoditi iskusni vozači adventure motocikala, a pred njima će biti kombinacija asfalta i makadama po unapred utvrđenim trasama koje vode kroz prelepe predele Zlatibora i Tare i prolaze pored nekih od tačaka za gledaoce trke, tako da će učesnici imati i podršku publike.

 

KTM POWER RIDE namenjen je vozačima motocikala, a reč je o uzbudljivoj vožnji koja nema takmičarski duh, već predstavlja čisto zadovoljstvo u vožnji za goste Xross Hard Enduro Rally trke koji bi voleli da upotpune svoje iskustvo na dva točka i osete duh vožnje na asfaltu i van njega.

 

Prilikom prijave potrebno je da na licu mesta potpišete Izjavu za učestvovanje u vožnji i date pristanak da se lični podaci obrađuju u skladu sa fajlom Obaveštenje o obradi podataka

VIDIMO SE NARANDŽASTI!

 

Više o programu @XROSS Hard Enduro Rally saznajte na www.xross-team.com